Информации

Важна информација: Менаџерот на вилата организира разни посети и екскурзии или тура низ Охрид со туристички водич, бесплатно за минимум 5 особи кои ќе престојуваат во вилата минимум два дена.

Во близина на Вила Стар Град се наоѓаат:

  • Главната шопинг улица на 80м.
  • Пошта на 80м.
  • Банка на 120м.
  • Менувачница на 60м.
  • Ресторани и кафетерии на 100м.
  • Болница на 400м.
  • Плажа на 200-500м.

Информациони веб страници: