Контакт

Контакт инфо:

Овде можете да ги контактирате менаџерите на Вила Стар Град – Охрид. Побарајте помош доколку имате проблем со букинг формата, технички проблеми или прашајте ги какво било прашање.

Детали

  • Климентов Универзитет 27, Охрид 6000, Македонија
  • +389 70 802 821

Пратете ни e-mail порака