Вилата „Стар Град“ е позиционирана во прекрасниот дел на градот, стариот дел. Се наоѓа на оддалеченост од само 100 метри од централниот плоштад и езерото.
Со својата местоположба, односно атрактивна позиција, практично во срцето на стариот дел на градот, во средина на сите позначајни културно историски споменици и знаменитости, како и фантастичниот поглед кон езерото и градот вилата нуди вистинско уживање.
Вилата располага со еден апартман, едно студио и четири двокреветни соби.
Исто така нудиме сместување на поголеми групи на туристи во исти или слични сместувачки капацитети.
Вила „Стар Град“ нуди организирани посети и екскурзии низ Охрид со професионален туристички водич, бесплатно, кои можат да се добијат со престој на минимум пет особи кои ќе престојуваат минимум два дена.